Sotogrande

Sotogrande is een prachtige urbanisatie helemaal ten wensten van Marbella en net voor Gibraltar. Uitgegroeid van een schaars ontwikkelde landbouwgrond in de gemeente San Roque, tot één van Europa’s meest aanzienlijke centrum van het discrete luxeleven, dat gelijkt op een kleinere versie van Beverly Hills aan de kust.

Sotogrande heeft een van de meest glamoureuse havens in Andalusië. Met de mogelijkheid voor meer dan 500 schepen om aan te meren, beschikt de jachthaven uitgebreid over een selectie van een breed aanbod aan uitstekende restaurants, bruisende bars en elegante woningen, wat garantie staat voor een uitgesproken stijlvol en leuk avondje uit.

Tip: Zij die op zoek zijn naar een beetje avontuur kunnen een ferry nemen naar de Marokkaanse haven van Tanger vanuit Algeciras, niet meer dan een half uur rijden vanaf het centrum van Sotogrande.

De sportkalender van Sotogrande is altijd goed gevuld. Het is het centrum van de internationale polo- en golfcompetitie van Spanje. Met vier van de mooiste golfclubs in Europa, waaronder de beroemde Valderrama, thuisbasis van de Ryder Cup van 1997 en het jaarlijkse Volvo Masters toernooi. Sotogrande is ook de thuisbasis van de Valderrama en de San Roque hippische centra, die beiden paardrijden en paardspringlessen aanbieden voor zowel beginnende als gevorderde ruiters.

Voor de zeeliefhebber is er naast het spotten van dolfijnen een kustlijn meteen groot aantal mogelijkheden om gelijk welke watersport uit te proberen, waaronder jetskiën, zeilen en windsurfen. Een cocktail in de strandbar van Chambao – waar de mooie mensen van Sotogrande graag rondhangen is een aanrader.

Ons aanbod in Sotogrande

Pier

Vanaf €423.000

Exclusieve nieuwbouwappartementen in Sotogrande.

PIER in La Marina de Sotogrande bestaat uit twee gebouwen met dakappartementen met privézonneterras en appartementen met terrassen die uitgeven... Lees verder

  • Sotogrande, Marbella west
  • 2
  • 2-3
  • 101-129m2

La Finca

Vanaf €507.000

Luxewoningen in Sotogrande.

LA FINCA Sotogrande is een luxe wooncomplex aan de rand van de La Cañada-golfbaan in la Reserva de Sotogrande. De residentie... Lees verder

  • Sotogrande, Marbella west
  • 4-5
  • 3-5
  • 202-237m2
Bekijk ons aanbod in Sotogrande