Torremolinos

Wat ooit een pittoresk en eenvoudig vissersdorpje was is nu een levendige bruisend vakantiebestemming. De korte afstand naar de stad Málaga, het prachtige zandstrand en het fantastisch klimaat zorgt ervoor dat het hele jaar door toeristen hun weg vinden naar Torremolinos. Een andere reden waarom Torremolinos bekend werd is door de vele beroemdheden die het stadje bezochten in de jaren 50 en 60. Vandaag de dag is Torremolinos uitgegroeid tot een stad met traditionele charme, gezinsvriendelijke attracties en een ruimere keuze aan commerciële en investeringsmogelijkheden.

Het strand van Torremolinos dankt haar populariteit aan het goudkleurige zand, de goede voorzieningen en de gezellige boulevard. Het 6 km strand is bezaaid met duizenden ligstoelen en parasols. Hier beleef je de beste stranddagen met uitzicht over de Middellandse Zee.

In het centrum van de stad vind je hellende straatjes en bruist de activiteit dag en nacht met talloze winkels, souvenirwinkeltjes en restaurants. Vanop de open terrassen van de gezellige bars kan je rustig de voorbijgangers aanschouwen terwijl u van een koffie geniet. De meeste bars in het centrum blijven open tot 1 uur ’s ochtends. De drukte van weleer is al een tijdje uit Torremolinos verdwenen en heeft zich meer verplaatst naar Benalmádena.

FUN FOR KIDS

Naast de gezelligheid van de stad biedt Torremolinos ook verschillende attracties waaronder Aqualand. Een waterpark met naar verluid de grootste waterglijbaan van Europa. Krokodillen kan je gaan spotten in het Cocodrilos Park.

Torre – Molinos

Het stadje dankt haar naam aan de combinatie van Torre, wat toren betekent, en Molinos, het Spaans voor molen. Vroeger was de regio bezaaid met windmolens maar vandaag de dag is er maar één meer dat dienstdoet als restaurant.

La Carihuela

La Carihuela is een populaire wijk waar je de typische Andalusische sfeer kan proeven. Het is gebouwd rond het oude vissersdorp. Je vindt er nog steeds oude visserswoningen, fantastische tapasbars, een prachtige promenade en smalle straatjes waar je eindeloos kunt ronddwalen. De visrestaurants die je hier vindt zijn lokaal zeer bekend vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende kaart.

Ons aanbod in Torremolinos

La Hacienda de Leala

Vanaf €212.925

Appartementen met spectaculair uitzicht op zee.

La Hacienda de Leala is een nieuw residentieel project van woningen met 2 to 4 slaapkamers gelegen in de gemeente... Lees verder

 • Marbella oost, Benalmádena, Torremolinos
 • 1-2
 • 2-3
 • 75-135m2

Nereidas

Vanaf €218.000

Appartementen aan het strand in Torremolinos.

Een sensationele project met een vooruitstrevend en innovatief design, ontworpen om het beste te maken van het fantastische open uitzicht... Lees verder

 • Marbella oost, Torremolinos
 • 2
 • 1-4
 • 50-174m2

Alborán Poniete

Vanaf €296.500

Eerste lijn strand woningen in Torremolinos.

Habitat Alborán Poniete is een exclusieve woonwijk gelegen op een bevoorrechte locatie aan het strand in Torremolinos. Het gebouw met... Lees verder

 • Marbella oost, Torremolinos
 • 2
 • 2-3
 • 97-121m2
Bekijk ons aanbod in Torremolinos