Over ons

Vida Del Sol is een enthousiast team bestaande uit Peter, Filip en Natallia, drie levensgenieters met een passie voor Marbella en de regio. Met meer dan 25 jaar ervaring in vastgoed aan de Costa del Sol treden wij op als onafhankelijke vastgoedexperten. We zijn niet gebonden aan lokale makelaars of immo-kantoren en houden alleen rekening met jouw wensen en budget. Vida Del Sol staat voor een objectieve begeleiding in het vinden van jouw droomhuis.

Filip
De Wilde

filip@vidadelsol.com
+32 476 93 34 10‬

Peter Vannieuwenhuyse

peter@vidadelsol.com
+34 633 29 80 30

Natallia
Arzdiuk

natallia@vidadelsol.com
+32 476 93 34 10‬

Marbella way of living

Laat je betoveren door de “Marbella way of living”. Vida Del Sol zet je graag op weg in de plaatselijke gastronomie, evenementen en bezienswaardigheden. We tonen je de meest idyllische stranden en prachtige buurten om te genieten. Daarnaast helpen we je ook graag verder met meer zaken zoals gezondheidszorg, fiscaliteit, media en meer.

Zo ben je meteen geïntegreerd in Marbella. Het is ten slotte je nieuwe thuis!

Klaar voor de reis van je leven?

Met ons stappenplan zorgen we ervoor dat je steeds in controle blijft en toch concreet kan uitkijken naar je ultieme doel: je droomhuis aan de Costa Del Sol! Contacteer ons en wij nemen je mee op de reis van je leven.

Neem contact op